RitmÅbo on perkussiivisen tanssin ja elävän musiikin esityssarja. Sarjan kansainvälisiä esityksiä on nähty Turussa vuodesta 2010. RitmÅbo-illat perustuvat artistien kohtaamiseen, eri tanssi- ja musiikkityylien vuoropuheluun, improvisaatioon sekä hetkellisyyteen.

Koe sarjan valovoimaiset tähtivieraat ja iltojen ainutlaatuinen elämyksellinen tunnelma!

"Tanssijoiden ja muusikoiden vuoropuhelu
oli kiehtovaa seurattavaa"
,
Turun Sanomat


jussilindroos.com
email: jl (at) jussilindroos . com

English Aiemmat esitykset Etusivu / Front page


KEVÄTSARJA 2018
PE 11.5.2018 & MA 11.6.2018
RitmÅbo sarjan keväässä nähdään perkussiivisen tanssin huippuvieraita Pariisista ja Göteborgista. Varmista paikkasi upeisiin iltoihin Tiketistä!RITMÅBO
URBAN PARIS
PE 11.5.2018 klo 19 TURKU
PETRONIO - LOUHIVUORI - MYRSKOG - LINDROOS
VIMMA konserttisali, Aurakatu 16, Turku


Kuva: Anja Beutler, Marek Sabogal, Ferench Schnellbach

Leela Petronio (Ranska) steppi, kehomusiikki ja esineperkussiot
Jorma Kalevi Louhivuori trumpetti
Mikael Myrskog koskettimet ja elektroniikka
Jussi Lindroos perkussiivinen tanssi, steppi ja laulu

Toukokuussa RitmÅbo -sarjassa nähdään upea urbaania perkussiivista tanssia, steppiä ja jazzia yhdistävä Urban Paris ilta. Esityksen huippuvieraaksi saapuu kehorytmiikka- ja steppitanssija Leela Petronio Ranskasta. Petronio on tanssinut pitkään muun muassa Stompissa ja hän luotsaa myös omaa mielenkiintoista Hip Tap Project ryhmää Pariisissa. Petronio on ollut pitkään mukana steppimaailman ytimessä äitinsä jazzsteppaaja Sarah Petronion kautta. Hän tanssii parhaillaan myös Keith Terryn Body Music show’ssa. Esityksen musiikkivieraina kuullaan kotimaisia huippujazzmuusikoita trumpetisti Jorma Kalevi Louhivuorta ja koskettimia illassa soittavaa pianisti Mikael Myrskogia. Iltaa isännöi perkussiivista tanssia ja laulua yhdistävä steppitanssija Jussi Lindroos.

LIPUT: 28,50/23,50e
www.TIKETTI.fi ja toimipisteet

RITMÅBO
AIRE DE FLAMENCO
MA 11.6.2018 klo 20 TURKU
SHELSTEDT - PERNBLAD - CORDOBA - LINDROOS
TSMO konserttisali, Mestarinkatu 2, Turku


Kuva:

Ann Shelstedt (Ruotsi) flamencotanssi
Emil Pernblad flamencokitara
Antonio Cordoba flamencolaulu
Jussi Lindroos perkussiivinen tanssi, steppi ja laulu

Kesäkuussa RitmÅbo -sarjassa nähdään jälleen korkeatasoinen pohjoismainen flamencovierailu. RitmÅbon Aire de Flamenco illan huippuvieraaksi saapuu tanssijana upean artikuloiva ja uljas flamencotanssija Ann Shelstedt Götebörgista. Shelstedt on esiintynyt monissa korkeatasoissa tuotannoissa Pohjoismaissa ja hän tekee yhteistyötä myös menestyneen ruotsalaisen flamencokitaristi Robi Svärdin kanssa. Esityksen musiikkivieraina kuullaan flamencokitaristi Emil Pernbladia sekä flamencolaulaja Antonio Cordobaa. Espanjalaistunnelmien täyttämää iltaa isännöi perkussiivista tanssia ja laulua yhdistävä steppitanssija Jussi Lindroos.

LIPUT: 28,50/23,50e,
lipunmyynti esitykseen alkaa huhtikuun lopussa Tiketissä
www.TIKETTI.fi ja toimipisteet

RitmÅbon kevätsarjassa nähdään perkussiivisen tanssin huippuvieraita Pariisista ja Göteborgista

RitmÅbon kevään esityssarjassa nähdään jälleen kaksi mielenkiintoisrta esitysiltaa sekä huippuvieraita Pariisista ja Göteborgista. Luvassa on kaksi korkeatasoista kansainvälistä perkussiivisen tanssin ja elävän musiikin esitysiltaa. Toukokuussa sarjan vieraaksi saapuu ranskalainen kehomusiikki- ja steppitanssija LeeLa Petronio, joka on esiintynyt muun muassa pitkään tanssijana Stompissa. Petronio nähdään mielenkiintoisessa urbaania perkussiivista tanssia, steppiä ja jazzia yhdistävässä Urban Paris kokonaisuudessa. Kesäkuussa sarjan vieraaksi saapuu uljas ja tanssissaan upean artikuloiva ruotsalainen flamencotanssija Ann Shelstedt. Shelstedt nähdään kesäkuun Aire de Flamenco illassa. Lipunmyynti toukokuun esitykseen onb alkanut Tiketissä. Kesäkuun esitys tulee myyntiin huhtikuun lopussa.

RitmÅbo on perkussiivisen tanssin ja elävän musiikin esityssarja. Sarjan kansainvälisiä esityksiä on nähty Turussa vuodesta 2010. RitmÅbo-illat perustuvat artistien kohtaamiseen, eri tanssi- ja musiikkityylien vuoropuheluun, improvisaatioon sekä hetkellisyyteen. Koe sarjan valovoimaiset tähtivieraat ja iltojen ainutlaatuinen tunnelma! Sarjan toteuttamista on tukemassa Läntinen tanssin aluekeskus.Esityssarjaa ovat tukemassa:Turun seudun musiikkiopisto


Turku Rhythm We .comAll rights reserved, Kaikki oikeudet pidätetään
Muutokset mahdollisia
Copyright Jussi Lindroos 2009-2018