RitmÅbo on tanssin ja elävän musiikin esityssarja. Sarjan kansainvälisiä esityksiä on nähty Turussa vuodesta 2010. RitmÅbo-illat perustuvat artistien kohtaamiseen, eri tanssi- ja musiikkityylien vuoropuheluun, improvisaatioon ja hetkellisyyteen. Koe sarjan esitysten valovoimaiset tähtivieraat ja iltojen ainutlaatuinen tunnelma!


"Tanssijoiden ja muusikoiden vuoropuhelu oli kiehtovaa seurattavaa", Turun Sanomat


jussilindroos.com
email: jl (at) jussilindroos . com

English Aiemmat esitykset Etusivu / Front page
TÄNÄÄN PE 5.5. KLO 19

FLAMENCO HEART - PE 5.5.2017

Huom! Tiketin ennakkolipunmyynti sulkeutuu klo 18:00RITMÅBO
PE 5.5.2017 klo 19 VIMMA TURKU
Flamenco Heart
CASTRO - ROHDE - MAZO - LINDROOS
Koe upea ja intohimoinen flamencoilta!
VIMMA, Aurakatu 16, Turku


Kuva: Layrry Ramirez


Sofia Castro flamencotanssi
Pepita Rohde flamencolaulu
Gori Mazo flamencokitara
Jussi Lindroos perkussiivinen tanssi ja laulu

Toukokuussa RitmÅbo -sarja jatkaa viime vuonna onnistuneesti alkanutta yhteistyötä flamencoartistien kanssa. Perjantaina 5. toukokuuta Vimman lavalle nousee karismaattinen ja intohimoinen flamencotanssija Sofia Castro, upeaääninen flamencolaulaja ja -tanssija Pepita Rohde sekä flamencokitaristi Gori Mazo. Vierailijat nähdään lavalla yhdessä sarjaa isännöivän steppiartisti Jussi Lindroosin kanssa. Esityksessä tullaan näkemään perinteisiä laulua, tanssia ja flamencokitaraa yhdistäviä numeroita sekä myös muun muassa otteita Sofia Castron uudesta Pulso teoksesta.

Sofia Castro on urugualais-ruotsalainen flamencotanssija, joka on asunut ja työskennellyt pitkään Sevillassa Espanjassa. Hänen tanssityylinsä yhdistää intohimoisen ilmaisun, karismaattisen lavapersoonan ja vahvan perkussiivisen jalkatyöskentelyn. Hän on pitkään esiintynyt yhdessä sevillalaisen kitaristi Gori Mazon kanssa. Castron flamencoa ja sydämen sykettä yhdistävä Pulso teos saa ensi-iltansa Tukholma Södra teatterissa 3. toukokuuta. Kööpenhaminalainen Pepita Rohde on työskennellyt flamencon parissa vuodesta 1990. Rohde on arvostettu pohjoismainen flamencolaulaja ja -tanssija, joka aiemmin toimi nykytanssijana ja kirkkolaulajana. Hän on esiintynyt monien espanjalaisten ja pohjoismaisten artistien kanssa.

LIPUT: 27,50/22,50e TIKETTI pe 5.5. klo 18:00 asti
Ovilippuja 30/25e myydään, jos paikkoja on jäljellä. Ovimyynti n. 20-30 min ennen esitystä.
Esityssarjaa ovat tukemassa:Turun seudun musiikkiopisto


Turku Rhythm We .comAll rights reserved, Kaikki oikeudet pidätetään
Muutokset mahdollisia
Copyright Jussi Lindroos 2009-2017