RitmÅbo on perkussiivisen tanssin ja elävän musiikin esityssarja. Sarjan kansainvälisiä esityksiä on nähty Turussa vuodesta 2010. RitmÅbo-illat perustuvat artistien kohtaamiseen, eri tanssi- ja musiikkityylien vuoropuheluun, improvisaatioon sekä hetkellisyyteen.

Koe sarjan valovoimaiset tähtivieraat ja iltojen ainutlaatuinen elämyksellinen tunnelma!

"Tanssijoiden ja muusikoiden vuoropuhelu
oli kiehtovaa seurattavaa"
,
Turun Sanomat
jussilindroos.com
email: jl (at) jussilindroos . com

English Aiemmat esitykset Etusivu / Front pageRITMÅBO
AIRE DE FLAMENCO
MA 11.6.2018 klo 20 TURKU
SEHLSTEDT - PERNBLAD - CORDOBA - LINDROOS
TSMO konserttisali, Mestarinkatu 2, Turku


Kuva: Lukas Stark

Ann Sehlstedt (Ruotsi) flamencotanssi
Emil Pernblad flamencokitara
Antonio Cordoba flamencolaulu
Jussi Lindroos perkussiivinen tanssi, steppi ja laulu

Kesäkuussa RitmÅbon huippuvieraaksi saapuu tanssijana upean artikuloiva ja uljas ruotsalainen flamencotanssija Ann Sehlstedt. Aire de Flamenco illassa nähtävä Sehlstedt on esiintynyt monissa korkeatasoissa tuotannoissa Pohjoismaissa. Parhaillaan hän tekee yhteistyötä muun muassa menestyneen ruotsalaisen flamencokitaristi Robert Svärdin kanssa. Esityksen musiikkivieraina kuullaan flamencokitaristi Emil Pernbladia sekä flamencolaulaja Antonio Cordobaa. Espanjalaistunnelmien täyttämää iltaa isännöi perkussiivista tanssia ja laulua yhdistävä steppitanssija Jussi Lindroos.

LIPUT: 28,50/23,50e,
www.TIKETTI.fi ja toimipisteet

RitmÅbon kevään 2018 esityssarjassa nähdään perkussiivisen tanssin huippuvieraita Pariisista ja Göteborgista

RitmÅbon kevään esityssarjassa nähdään huippuvieraita Pariisista ja Göteborgista. Luvassa on kaksi korkeatasoista kansainvälistä perkussiivisen tanssin ja elävän musiikin esitysiltaa.

Toukokuussa sarjan vieraaksi saapuu ranskalainen kehomusiikki- ja steppitanssija LeeLa Petronio, joka on esiintynyt muun muassa pitkään tanssijana Stompissa. Petronio nähdään mielenkiintoisessa urbaania perkussiivista tanssia, steppiä ja jazzia yhdistävässä Urban Paris kokonaisuudessa. Kesäkuussa sarjan vieraaksi saapuu upea ruotsalainen flamencotanssija Ann Sehlstedt. Sehlstedt nähdään kesäkuun Aire de Flamenco illassa. Lipunmyynti esityksiin on alkanut Tiketissä.

RitmÅbo on perkussiivisen tanssin ja elävän musiikin esityssarja. Sarjan kansainvälisiä esityksiä on nähty Turussa vuodesta 2010. RitmÅbo-illat perustuvat artistien kohtaamiseen, eri tanssi- ja musiikkityylien vuoropuheluun, improvisaatioon sekä hetkellisyyteen. Sarjan toteuttamista on tukemassa Läntinen tanssin aluekeskus.Esityssarjaa ovat tukemassa:Turun seudun musiikkiopisto


Turku Rhythm We .comAll rights reserved, Kaikki oikeudet pidätetään
Muutokset mahdollisia
Copyright Jussi Lindroos 2009-2018